Klubbens historie

Æresmedlem
Søren Larsen

Her kan du læse historien om Holsted Golfklub fra den spæde start i 1999 og frem til i dag hvor det syder af aktivitet og liv.

Holsted Golfklub blev etableret som en selvstændig klub fra 2003, og har i 2012 indgået en lejeaftale med Holsted Golfbane Aps. Klubben står nu selv for drift, vedligehold og forbedringer af vores 18 hullers bane, 9-hullers pay & play bane, driving-range,  indspilsområde og putting green.

Banen startede med kun 6 huller i en juletræsplantage efter idé af den tidligere baneejer Søren Larsen. Drømmene og ambitionerne voksede og i 1999 blev de 6 huller til 9 rigtige golfhuller. Få år senere nemlig i 2001 stod den nuværende 18-hullers golfbane færdig. Banen har dog løbende undergået forbedringer og ændringer. I 2010 blev der for alvor lavet om på designet i form at bredere fairways og omlægning af et par søer - alt dette for at gøre banen mere fremkommelig og for at højne spilleglæden.

Banen er anlagt i et meget naturskønt område, hvor de første 9 huller er præget af den gamle plantage, hvor de mange træer udfordrer alle golfspilleres præcision og kræver omtanke. I modsætning hertil er de sidste 9 huller anlagt i et åbent og letkuperet terræn som indbyder til mere angrebsivrig golf.

Holsted Golfklub startede med den forbilledlige holdning, at kun begyndere skulle have adgang til medlemskab, indtil banen opnåede en vis standard.
Siden de første forbedringer stod færdige i 2003 har banen også været åben for etablerede golfspillere med en bestyrelse som arbejder hårdt for, at det skal være en god oplevelse at være spiller eller gæst i klubben, og at et godt og frugtbart socialt samvær er i centrum.

Nuværende medlemmer er et bredt udsnit af lokalsamfundets borgere i alle aldre,  som alle nyder klubbens turneringer og klubber i klubben. Derfor er alle begyndere uanset alder velkommen til vores træning i praksis og teori. Vi starter 2 - 3 hold med prøvemedlemmer hvert år. Første hold starter primo april måned.

De nuværende medlemmer og bestyrelsen ønsker alle nye medlemmer og gæstespillere velkommen i klubben.

Der er indtil videre INGEN ventetid på at spille på banen eller at blive medlem.