Hvorfor spille golf

Golf har længe været den største sportsgren i Danmark for personer over 25 år.

Totalt er golf den næststørste sport i Danmark! - kun overgået af fodbold.

Og disse imponerende rekorder er der jo naturligvis en god grund til:

• Golf er et meget simpelt spil, som går ud på at slå en lille bold i hul med så få slag som muligt. Men Golf er meget mere end det. Det er et spil med mere end 500 års traditioner og 34 finurlige regler. Godt nok går det ud på at slå den lille bold fra Tee-stedet (starten på et hul) og hen i/til et hul med en diameter på ca. 10 cm med færrest mulige slag. Men for mange der dyrker Golf er det sekundært i forhold til de mange andre oplevelser som sporten giver.
  • Golf er en social sport, hvor man kan tilbringe adskillige timer med familie, venner eller fremmede.
  • Golf er smukke naturoplevelser i Skov, mark og eng.
  • Golf er god motion, hvor du i løbet af en runde får gået adskillige kilometer.
  • Golf er en sport, hvor nybegyndere kan konkurrere på lige fod med rutinerede spillere - takket være handicapsystemet, som sikrer den mindre rutinerede spiller nogle ekstra slag på hvert hul.
  • Golf er et spil for alle uanset alder og køn. Men først og fremmest er Golf et fascinerende spil, som du har svært ved at slippe, når du først er kommet i gang med det.
  • Tidligere var Golf et spil der var forbeholdt de få og velbeslåede. Der var kun få baner og det var dyrt at spille.
I dag er cirka 200.000 danskere medlem af en af de ca. 190 golfklubber i Danmark.
Medlemmerne kommer fra alle samfundslag og alderen spænder lige fra lilleput til pensionist.

Du kan i nedenstående folder læse om alle de positive aspekter i golfens verden.

- God fornøjelse..